De Oesterkoning al 25 jaar Oesterman met pure passie!

De Oesterkoning is in Nederland een begrip. In 25 jaar heeft hij meer dan 2 miljoen mensen weten te overtuigen dat een oester een belevenis is.
Wij zijn ook werkzaam onder de naam “De Oesterman”, waarmee wij als eersten het concept van de wandelende oesterman all over the world op de kaart wisten te zetten. Deze eenmanszaak is uitgegroeid tot een succesvol familie bedrijf waarin broers, zoons en schoondochters werkzaam zijn. Een bedrijf met een doel. U gelukkig maken door een prachtige presentatie met een waanzinnig product!

Oesters, alsof de zee je lippen kust.

Het brengt je in contact met de zee en is verweven met emotie en romantiek. Oesters is voor ons een passie. Hoe mooi is het om een oester zelf uit het water te halen , je lieslaarzen om te ruilen voor je oesterpak en even later bij de Koningin een oester aan te bieden. Het leven kan zo wonderlijk zijn. Hard werken en buffelen op zee om later te verschijnen op de mooiste feesten en iedereen blij te maken. Daar doen we het voor.

Catering op uw verjaardag, bruiloft, housewarming, bedrijfsfeest of beurs

Wat direct opvalt is de verschijning in het stoere leren oesterpak. Zowel de Oestermannen als de Oestermeisjes zien er prachtig uit. Het contact dat zij maken met uw gasten en de lach waarmee zij de oester of andere producten uitserveren zorgt voor het show element. Hospitality en een prachtig product daar gaan wij voor. Entertainment in z’n puurste vorm. Het is niet alleen een oester die u krijgt. Het is de show die uw feest maakt tot iets onvergetelijks maakt.

Hoeveel Oesterkoningen of Oestermeisjes wilt u?

Wilt u er 1 of 20, het maakt niet uit alles kan! Wij zorgen voor het aantal Oesterkoningen en Oestermeisjes dat u op uw feest neer wilt zetten. Leuke mannen en vrouwen in een prachtig pak. Allen met een goed verhaal en een schitterende lach.

Wij doen veel meer dan alleen oesters!

Ons assortiment aardig uitgebreid. Mocht u denken dat wij alleen verstand hebben van oesters dan moet ik u teleurstellen. Wij hebben nog veel meer in onze mars. Wat dacht u van de volgende producten;
Oesters, gamba’s, sushi, zalm, haring, kaviaar, Kingkrab, Patanegra, Macarons, wijn, Champagne, Steak Tartare.
Onze producten serveren wij lopend uit tussen uw gasten zodat er niemand wordt vergeten. De Zalm en Patanegra presenteren wij achter een rollende bar.

Meer dan 10.000 tevreden klanten en 2 miljoen oesters gingen u voor!

Wij stonden onder meer op huwelijken van: Koning Willem Alexander, Prins Pieter Christiaan, Reinoud Oerlemans,, Pieter van den Hoogenband, John Ewbank en feestjes van prinses Beatrix, Linda & John de Mol, Wesley Sneijder & Jolanthe, Paul de Leeuw, Umberto Tan, Gerard Joling, Jan Smit en Antje Montero.

elk feest is voor ons weer een nieuwe uitdaging om er iets moois van te maken.

Wij stonden op feesten in Bahrein,Dubai, Moskou, Peking, Bali, Bonaire, Curacao, New York, Parijs, Monaco, Nice, Cannes, Barcelona, Rome, Brescia, Lausanne, Avoriaz, Brugge , Antwerpen, Knokke en Berlijn

Reserveer direct Dé Oesterkoning

Wij leveren onderstaande producten

OESTERS

ZALM

SUSHI

PATANEGRA

KINGKRAB

KAVIAAR

GAMBA’S

MACARONS

CHAMPAGNE

Film over de Oesterkoning.